Extra bij Fred van Leer - 18-10-2019

Kies een of meer van onderstaande arrangementen, of ga door naar het winkelmandje.

VIP Arrangement bij Fred van Leer

vrijdag 18 oktober 201919:30 Foyer De Molenberg

Alles rond uw theaterbezoek volledig verzorgd.

Wat mag u verwachten als VIP–bezoeker bij een voorstelling? Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een van onze medewerkers, die uw jas in ontvangst neemt. Na een kop koffie, aan een speciaal voor u gereserveerde tafel, kunt u uw plaats in de zaal innemen. In de pauze verwachten wij u opnieuw aan uw tafel voor koffie en een lekkere traktatie. Na afloop van de voorstelling is de tafel gereserveerd voor één consumptie naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd) en koude hapjes.

Mocht er eventueel geen pauze zijn, dan krijgt u na afloop twee consumpties naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd).

U betaalt voor deze service slechts € 10,- p.p. (uiteraard is dit exclusief uw toegangskaart).

Op bovenstaand arrangement zijn geen uitzonderingen. Uiteraard wordt er met allergieën en/of diëten wel rekening gehouden, mits vooraf kenbaar gemaakt. Mocht u na het arrangement nog graag een 2e drankje of bitterballen willen dan kunt u deze bij de bar bestellen.

Geen webverkoop

Contact

Heeft u vragen over het gebruik van de webshop of over de aankoop van uw tickets? Neem dan contact op met De Molenberg:  contact pagina

In de meeste gevallen kan De Molenberg u het beste helpen bij vragen en problemen. Komt u er desondanks toch niet uit dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Podium Nederland